foto Elektronische sleutels (tag)

Elektronische sleutels (tag)


U kent het wel, er zijn vele sleutels in omloop en niemand weet ze te traceren. Daarom hebben wij de volgende oplossing voor u.
Simpel de deur ontgrendelen doormiddel van een tag. In ons pakket hebben wij Comelit, Paxton, Aritech enz.


foto Intercomsystemen

foto Intercomsystemen

Intercomsystemen


In flats,appartementencomplexen en bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van intercomsystemen. Locaties waar de bewoners door de omvang van het gebouw niet kunnen zien/horen wie er beneden aanbelt.
Wanneer wordt aangebeld kan de bewoner een soort telefoon opnemen en vragen wie aan de deur staat (of waarom diegene het pand wil betreden). Indien de bewoner de persoon toegang wil verlenen, kan deze door middel van een druk op een knop de deur op afstand openen. Moderne systemen zijn vaak ook voorzien van een videocamera en monitoren waardoor de bewoner nu ook kan zien wie heeft aangebeld.
Als Quality Guard passen wij de meest geavanceerde intercomsystemen toe. Wij kunnen u adviseren welk intercomsysteem voor uw pand of woonhuis het meest passend is.

Hospice Lansingerland breidt uit met twee gastenkamers
Bergschenhoek Vorige maand ging aannemer Batenburg van start met een interne verbouwing in Hospice Lansingerland. Naast de vijf reeds bestaande gastenkamers zullen er twee bij komen. Het hospice in Bergschenhoek kent een hoge bezetting en er werd zelfs al een ruimte vrijgemaakt voor het geval zich een noodsituatie voor zou doen. Reden voor het bestuur om zich te bezinnen op de toekomst van het Hospice dat in april vijf jaar bestaat. Quality Guard B.V. zal de nieuwe gastenkamers voorzien van een Brandmeldinstallatie, elektra en de benodigde domotica
foto Hospice Lansingerland breidt uit met twee gastenkamers
lees meer »