Wie zijn Wij


Quality Guard B.V. is in 2008 opgericht door de Kees en Wilma Sanders. Kees vormt de schakel tussen gedegen vakmanschap en moderne technieken, Wilma heeft de  benodigde kwalificaties in de boekhouding en administratie. Dit was de basis van Quality Guard B.V..     Een hedendaagse elektrotechnische onderneming met beide benen in de moderne technologie, zonder de basis van het bedrijf te verliezen: betrouwbaarheid, deskundigheid en perfecte service en  de benodigde certificeringen.

Vertrouwd en succesvol

Quality Guard BV combineert ruim 35 jaar ervaring met innovatie. We zijn de vertrouwde elektrotechnisch specialist voor bedrijven,  particulieren, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en overheid.Opdrachtgevers kiezen voor Quality Guard BV omdat we vakkennis hebben, van aanpakken weten en omdat we meedenken over elk project en elke opdracht.  We beheersen de techniek. Maar techniek is nooit het uitgangspunt. Het gaat erom wat u wilt en waar u zich prettig bij voelt.

Service en betrokkenheid

We onderscheiden ons met name in service. Een project is pas klaar als u tevreden bent. Bovendien zijn we in staat om eventuele storingen direct op te lossen. U heeft altijd te maken met onze deskundige en goed opgeleide medewerkers. Geen anonieme storingsdienst, maar betrokken specialisten die snappen wat voor u belangrijk is.

Certificeringen

Inmiddels is Quality Guard B.V. gecertificeerd als branddetectiebedrijf, inbraakbeveiligingsbedrijf en inspectie NEN 3140 bedrijf. 

Hospice Lansingerland breidt uit met twee gastenkamers
Bergschenhoek Vorige maand ging aannemer Batenburg van start met een interne verbouwing in Hospice Lansingerland. Naast de vijf reeds bestaande gastenkamers zullen er twee bij komen. Het hospice in Bergschenhoek kent een hoge bezetting en er werd zelfs al een ruimte vrijgemaakt voor het geval zich een noodsituatie voor zou doen. Reden voor het bestuur om zich te bezinnen op de toekomst van het Hospice dat in april vijf jaar bestaat. Quality Guard B.V. zal de nieuwe gastenkamers voorzien van een Brandmeldinstallatie, elektra en de benodigde domotica
foto Hospice Lansingerland breidt uit met twee gastenkamers
lees meer »